RANTING BURUK..
BHN2NYA..
1 papan kulit popia saiz beso (gunting 16)
1/4 tepong kacang hijau
1/2 gula icing
minyak penoh
cara-cara
1. gulung serong kulit popia dgn telor kulit popia hingga habis.
2. selesai minyak dipanaskan dan goreng utk seketika...
3. gula dan kacang hijau dicampur sebati. selepas digoreng sejuk sementara dan tuang ke dalam gula dan kacang hijau..
4. siap utk dimakan
BISKUT OAT
250 BUTTER
250 TEPUNG PENAIK
1 BIJI TELOR
1 MUG GULA
200 oat
kismis merah
cara-cara
1. telor , butter, dan gula di gaul rata. last di campor tepong dan oat.
2. masukkan dalam bekas kecil dan letakkan kismis merah ditengah dan dimasak dengan kepanasan 180 degre cc
sedia utk dimakan
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
No comments:
Post a Comment